Karriär

Lediga jobb:

Medarbetare till Kundsupporten

Vi anställer just nu medarbetare till kundsupporten. I kundtjänsten tar du emot inkommande kundärenden och du kommer att få en omfattande utbildning. Arbetet förutsätter god datorvana och tidigare erfarenhet från serviceyrke är meriterande.

Låter det intressant? Kontakta oss på kontakt@scandi-connect.com för mer information.


Spontanansökan

Om det inte finns några jobb lediga får du gärna skicka in en spontanansökan. Kontakta oss på kontakt@scandi-connect.com för mer information.

-

Hur är det att jobba på ScandiConnect?

Vi vill att våra medarbetare trivs på jobbet. Vi tror starkt på “Happy employees, happy customers, happy business”. Vi vill anställa personer som har en positiv inställning och alltid strävar efter att göra det bästa av en situation.

Du kommer att få möjligheten att påverka och direkt bidra till vår framgång. Vi erbjuder alla anställda fortlöpande utbildning och ambitiösa medarbetare klättrar lätt uppför karriärstrappan. Vi vill att alla ska kunna vara sig själva och tycka om att gå till jobbet.

Eftersom vi är ett svenskt företag så bjuder vi så klart på fika varje dag och vi vill att du har kul på jobbet. Förutom en bra lön, generös semester och friskvårdsbidrag så anordrar vi även massor av roliga tävlingar och självklart deltar alla som vill i den årliga padelturneringen.

Låter det intressant? Kontakta oss på kontakt@scandi-connect.com för mer information.

-

Fuengirola

Fuengirola är en av de populäraste turistorterna och svenskarnas favorit på solkusten. Här hittar du svenska kyrkan, en svensk skola, svenska affärer och svenska resturanger. Staden passar såväl gammal som ung och det finns alltid något att göra.
Fuengirola har många fina stränder och stadskärnan är kantad av en 8 kilometer lång strand med en härlig strandpromenad. På fritiden kan du hänga på stranden, vandra i bergen eller varför inte spela lite padel. Sporten är mycket populär i Spanien och också något vi gillar på kontoret!

Det är lätt att hitta boende i Fuengirola och tåget från Malaga flygplats har sin slutstation här. Frågan är inte “Varför ska jag jobba i Fuengirola?” utan “Varför ska jag inte jobba i Fuengirola?”! Ett spännande jobb väntar dig som vill jobba aktivt och seriöst med kundservice i soliga Spanien.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK